Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor pentru exterior


      Prin o serie de studii, s-au dedus insusirile ultrasunetelor produse de sobolani prin care acestia comunica intre ei si s-a reusit realizarea dispozitivelor cu ultrasunete care se folosesc pentru intimidarea rozatoarelor din locuintele sau depozitele invadate. Sobolanii hoinaresc in mod constant si vor memora caile si adaposturile (inclusiv cladiri si copaci), zonele cu apa si alimente, precum si alte obstacole din imprejurimi.
atac-soareci-teleorman
In cazul in care imprejurimile casei tale sunt invadate de rozatoare, poti alege o metoda avantajoasa de a indeparta rozatoarele de exteriorul casei. Animal Chaser este un factor de descurajare pentru fenomenele nocive din gradina, cum ar fi rozatoare, caini, pisici, iepuri, veverite si a altor daunatori obisnuiti.
Acest aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor a fost conceput pentru a tine rozatoarele departe de zona desemnata prin emiterea undelor sonice. Aceste unde sonice afecteaza sistemul nervos si auditiv al rozatoarelor, acestea evitand in cele din urma zona acoperita de aparat. Cu acest aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor puteti acoperi suprafata de apoximativ 200 mp. Schimbarea gamei de frecventa  de la 16 la 23 kHz asigura neobisnuinta rozatoarelor cu aceste sunete.
Este ideala utilizarea lui in exterior, pentru protejarea gradinilor, hambarelor si a altor zone invadate de rozatoare.

Acest aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor se poate fixa pe un perete, indiferent din ce material este, cu ajutorul sistemului de prindere  inclus in pachet. Este inclus si un prelungitor de aproximativ 5 metri, rezistent la intimperii, pentru conectarea aparatului. Dupa conectarea aparatului in priza, ledul de culoare rosie din fata panoului va indica functionarea corecta a aparatului.

    Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.


  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu