Vibratiile resping cartitele din peluza Dvs.


 

Cartitele, din pacate, va strica peluza, creaza niste musuroaie inestetice si dauneaza cresterii plantelor. Cartitele manaca viermi si melci, ce pot fi gasiti in solul umed.

Dispozitivevele cu vibratii impotriva cartitelor, care se infig in pamant, ofera o metoda umana si putin costisitoare de alungare a cartitelor din gazonul Dvs.

In primul rand, trebuie sa determini spatiul, din care doriti sa alungati cartita. Daca vreti sa protejati cateva straturi de flori, un singur dispozitiv impotriva cartitelor va fi suficient. Totusi, nu va tine departe cartitele de pe intreaga proprietate. In functie de spatiul care trebuie protejat, va alegeti si dispozitivul impotriva cartitelor cu o raza de actiune mai apropiata de ceea ce doriti.

Instalarea unui astfel de dispozitiv impotriva cartitelor cu vibratii in pamant se face in felul urmator:
– daca este un dispozitiv impotriva cartitelor sub forma de tija, ar trebui infipt in pamant cat mai adanc posibil. Folositi un harlet pentru a sapa o groapa si apoi introduceti aparatul impotriva cartitelor cu vibratii. Asezati pamantul inapoi in groapa, in jurul aparatului anticartita, si tasati-l bine. Cu cat aparatul anticartita este infipt mai adanc in pamant, cu atat vibratiile vor patrunde mai bine in galeriile cartitelor. Unele aparate anticartita au un semn distinctiv pentru a va informa pana la ce adancime trebuie sa le infigeti in pamant.
 
Exista dispozitive anticartita cu vibratii impotriva cartitelor care sunt alimentate cu baterii si dispozitive anticartite alimentate de la energia solara. Acestea din urma nu necesita baterii.

Sfat! Schimbati locul de amplasare a aparatului anticartita, daca observati ca exista in continuare o activitate a cartitelor dupa o saptamana de la instalarea aparatului. Incercati sa plasati aparatul anticartita cat mai aproape de locul unde observati cartitele si luati in considerarea achizitionarea mai multor aparate anticartita pentru un efect maxim

Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu