Repelent anti pisici pe baza de miros


Este foarte importanta mentinerea pisicilor departe de gradina Dvs. Pisicile, mai ales cele salbatice, pot prezenta un pericol grav pentru sanatatea oamenilor si animalelor de gospodarie.
In cazul in care curtea ta a devenit un loc de intrunire de noapte pentru pisicile de cartier, acesta va fi probabil plin de fecale si urina. Pisicile de sex masculin marcheaza teritorile, unde lasa excremente si urina.
Pentru gradinari si alte persoane care isi petrec mult timp in curte, in mod constant, pasind in fecalele lor este o pacoste. Deseurile lasate de pisici ar putea fi, de asemenea, un vector pentru orice paraziți, care poate fi transportat de o pisica, ceea ce duce la crearea problemelor de sanatate pentru animalele din gospodarie.
In scopul de a elimina aceste probleme potentiale ar fi necesara indepartarea pisicilor care folosesc gradina sau peluza Dvs, ca pe un cos de gunoi.  Acest lucru este mai usor de zis decat de facut, deoarece pisicile sunt agile si capabile de a trece peste, sub sau in jurul la multe obstacole fizice impuse in calea lor.
Se folosesc mai multe strategii pe scară largă pentru tratarea problemelor legate de pisici.

Eliminarea sursei de hrana:
Pur și simplu eliminarea oricaror surse de hrana de la proprietatea dumneavoastra poate fi un truc. Ca majoritatea animalelor, pisicile – in special pisicile salbatici – intra in curte pentru a cauta surse de hrana. Daca aveti obiceiul de a hrani afara animalele Dvs. de companie, ar fi de recomandat sa intrerupeti aceasta practica si bolul cu resturi de mancare sa-l acoperiti si sa-l duceti inauntru dupa hranire. Cosurile de gunoi, fara capace  pot fi un alt factor legat de atragerea acestora in zona dumneavoastra. Asigurarea capacului pe un container de gunoi poate fi suficient pentru a elimina acea ispita. Aceste metode pot fi eficiente pentru ca pisicile au un singur interes: sursa de hrana. In unele cazuri, cu toate acestea, un motan bine hranit domesticit poate vedea curtea Dvs, pur și simplu ca pe teritoriul sau.

Repelenti anti pisici pe baza de miros:
Cei mai mult proprietari stiu ca pisicile sunt sensibile la mirosuri si pot fi usor influentate prin acestea. Spray-ul de indepartare a cainilor si pisicilor COMPO cu uleiuri eterice va tine departe pisicile de zidurile, gardurile şi trotuarele Dvs. impotriva contaminarii cu urina şi fecale. In acest caz, pisicile sunt determinate sa caute alte zone. Acest spray de indepartarea pisicilor poate fi pulverizat si pe suprafete verticale, deoarece asigura aderenta. Acest spray anti pisici se aplica aproximativ 10 pufuri (5g) pe o suprafata de 60 cmp, cu conditia de a elimina inainte toate impuritatiile lasate de pisici anterior. Substanta activa a acestui repelent anti pisici este metilnonilcetona. (20g/l).

Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu