Statii de intoxicare


Statiile de intoxicare sunt impotriva soarecilor, ce permit mentinerea in siguranta si ferite de alte animale, decat cele carora le sunt destinate, a substantelor rodenticide.
Sunt recomandate impotriva soarecilor, impotriva sobolanilor, atat in exterior cat si in interior, prevazute cu intrari multiple pentru a incuraja rozatoarele sa intre.
Capcanele pot fi autoblocante, respectiv la intrarea animalului in interior, acestea se blocheaza ne mai permitand iesirea acestuia.
Deratizarea profilactica se impune in scopul reducerii pierderilor economice provocate de rozatoare si in scopul prevenirii apariţiei unei imbolnăviri ale animalelor sau omului. Aceasta masura se aplica impotriva soarecilor, impotriva sobolanilor in exteriorul constructiilor (in interiorul galeriilor, asupra cailor de circulatie a rozatoarelor, in locurile de patrundere a rozatoarelor in constructii, in jurul surselor de hrana sau de apa la care pot avea acces rozatoarele, etc.) si in interiorul constructiilor (prin staţii de intoxicare a rozătoarelor).
In fermele cu sistem intensiv de crestere a animalelor, actiunea principala de combatere impotriva soarecilor, impotriva sobolanilor se realizeaza in intervalul dintre depopularea şi repopularea adaposturilor, inainte de efectuarea decontaminarii. In adăposturile populate cu animale, deratizarea de intretinere se aplica prin intermediul statiilor permanente de intoxicare  impotriva soarecilor si sobolaniilor, care se controlează zilnic si la nevoie se completeaza cu suportul alimentar otravit.
Deratizarea de necesitate impotriva soarecilor si impotriva sobolanilor se impune imediat ce apare suspiciunea unei boli contagioase. Ea se realizeaza impotriva soarecilor si impotriva sobolanilor dupa un program bine stabilit de proprietar impreuna cu o intreprindere specializata si autorizată in acest scop, iar in unele cazuri de catre specialistii proprii, atestati si autorizati de organismele abilitate.
In timpul verii, o atenţie deosebita va fi acordata spaţiilor verzi dintre adaposturi si din vecinatatea adaposturilor (unde sobolanii de regulă se retrag si sapa galerii), canalelor de scurgere, conductelor de alimentare cu apa si hrana, precum şi canalelor de evacuare a dejectiilor.

Statii de intoxicare impotriva sobolanilor:
Statiile de intoxicare sunt fabricate cu sistem de inchidere cu fasete din nylon. Au cost scazut de achizitie. Au compartimente separate de hranire. Statie poate sa fie folosita in cazul interventiilor fara monitorizare.

Rodent Baiters impotriva sobolanilor      17,24 RON cu TVA

Fabricate din plastic rigid vin dotate cu sistem de inchidere cu fasete din nylon. Cost scazut de achizitie. Au compartimente separate de hranire. Statie folosita in cazul interventiilor fara monitorizare.

Statii de intoxicare impotriva soarecilor:
Statii de intoxicare pentru soareci de dimensiuni mici, triunghiulare pentru momeala, batoane, cu compartiment special pentru aceasta din care nu poate fi scoasa odata ce protectia este inchisa.

Protecta micro      6,03 RON cu TVA

Statii de intoxicare impotriva soarecilor de dimensiuni foarte mici, putand fi amplasata in orice spatiu unde este necesar fara dificultati, prevazuta cu compartiment special pentru momeala batoane unde aceasta ramane fixata
odata ce Protecta Micro este inchisa.

 

 

 

K.O Rat pasta (200gr) impotriva soarecilor     

22,93 RON cu TVA

K.O Rat pasta (200gr) este o pasta raticida utilizata in combaterea rozatoarelor.

Produsul se foloseste exclusiv impotriva soarecilor si sobolanilor, amplasarea se face ca atare in locuri in care nu este permis accesul copiilor, pasarilor si al animalelor. Moartea rozatoarelor survine la 4-7 zile.

Produsul contine BITREX.

www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand rozatoarele daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu